23 февраля 2011 г.

Родичі палестинця, який зник 18 лютого, просять керівництво України провести всебічне розслідування


Київ. 23 лютого. УНІАН. Родичі палестинця Дірара АБУСІСІ, який зник за нез’ясованих обставин 18 лютого з поїзда № 63 “Харків-Київ”, просять керівництво України і правоохоронних органів, а також Уповноваженого Верховної Ради з прав людини провести всебічне й об'єктивне розслідування, оскільки міліція відмовляється приймати заяви й проводити оперативно-розшукові дії.
Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН заявила дружина Д.АБУСІСІ, громадянка України Вероніка АБУСІСІ.
За її словами, її чоловік, батько шістьох дітей, і вона приїхали в Україну, щоб відвідати родичів, зокрема зустрітися з братом Дірара, який прилетів до Києва з Голландії.
Як сказала В.АБУСІСІ, в Україну вони приїхали 27 січня, проте за певних обставин вона вимушена була повернутися додому, а її чоловік залишився в Україні для оформлення документів, що надають посвідку на проживання в Україні.
За словами дружини палестинця, 18 лютого її чоловік виїхав із Харкова до Києва, проте, як з'ясувалося пізніше, в ніч на 19 лютого, за словами провідника вагону № 6, двоє невідомих висадили Дірара на одній зі станцій.
Як зазначила В.АБУСІСІ, дізнавшись про те, що сталося, вона терміново прилетіла до Києва й разом із братом чоловіка намагалася добитися від столичних правоохоронних органів, зокрема, на залізничному вокзалі Київ-Пасажирський прийняти заяву для розшуку. Проте, як сказала В.АБУСІСІ, міліція без жодних пояснень відмовилася прийняти заяву.
В.АБУСІСІ не виключає, що її чоловіка було викрадено з метою отримання викупу, а також, що це пов'язано з його професійною діяльністю, оскільки Д.АБУСІСІ в Секторі Газа обіймав високу посаду на місцевій електростанції.

Джерело: УНИАН

1 комментарий:

  1. Це діло рук, тільки евреїв. Слухайте люди евреї вам не брати. Вони вважають що люди всього світу нікчеми. Мусульмани та християне повинні працювати разом.

    ОтветитьУдалить